tiistai 3. syyskuuta 2013

Kaksi


Martina Haag juoksee ja kukoistaa ja näyttää fressiltä (ja eroaa!!!)49-vuotiaana!
Blogini täyttää tänään kaksi vuotta. Palkitsin itseni ruhtinaallisesti jo eilen törsäämällä Akateemisessa pitkästä aikaa kevytmielisiin ulkomaisiin kuvalehtiin joissa oli juttuja esimerkillään innostavista kirjoittavista ja juoksevista naisista ja hillittömän noloon amerikkalaiseen juorulehteen jossa oli oikein aukeaman juttu, jossa pohdittiin mitä eläintä mikäkin julkkis muistuttaa
Rihanna ja alpakka



Leonardo di Caprio ja kultainen noutaja
ja moitittiin julkkiksia milloin mistäkin, mm. ihanaa Alicia Silverstonea siitä, että tämä yrittää olla liian luonnollinen eikä halua peseytyä niin usein kuin Amerikassa olisi sopivaa ja lehden mielestä tämän olisikin korkea aika muuttaa Eurooppaan haisemaan!
 
Denise Rudberg uskaltaa nyt enemmän!
Lisähöysteeksi löysin Fidasta Ressun flirttailukirjan, jonka kanssa en malttanut kotiin asti vaan ahmaisin sen jo Ruttopuistossa itsekseni ääneen hihitellen. 
 
 
Mutta mitäs nyt? Jos tämä blogi olisi lapsi nyt olisi odotettavissa vaihe jolloin tavarat lentelevät ja kiukkukohtaukset seuraavat toistaan. Mutta ehkä blogien ikä lasketaankin koiran vuosissa? Silloin tämä olisi teini-ikäinen, joka vuoroin yrittää riuhtoa itseään itsenäiseksi ja vapaaksi ja vuoroin kaipaa turvaa eikä oikein tiedä miten päin olisi. Mutta blogeilla saattaa olla ihan oma ikäkaarensa. Tämähän voi olla jo keski-iässä niin kuin minäkin. Tai elämänsä ehtoossa oleva vanhus. Oli miten oli, mitään suurempaa identiteettikriisiä tai blogikipuilua ei ole toisin kuin silloin kun blogini täytti vuoden. Silloin podin pientä painetta että pitäisikö jotenkin profiloitua mutta nyt en päätäni moisella vaivaa. Taltioin pieniä rippusia elämästäni talteen, että muistaisin jotain sitten kun en enää muista. Niin kuin vaikka eilisen työmatkan Kallioon.
Mutta harvaa aktiviteettiä  tai harrastusta olen jaksanut pitää yllä näin kauaa kuin tätä blogia. Onhan sekin jo jotain!
Lapinlahden linnut: Keski-ikä on syvältä:  http://www.youtube.com/watch?v=6eKbZL_C5HU

6 kommenttia:

  1. Onnittelut kaksivuotiaalle ja pitkää ikää!

    VastaaPoista
  2. Onnea! Tämä on toinen kahdesta blogista jota jaksan seurata ja ehdottomasti hauskin ja rennoin! Pia

    VastaaPoista
  3. Samma här! Älä vaan lopeta kirjoittamista.

    VastaaPoista
  4. Samma här! Älä vaan lopeta kirjoittamista.

    VastaaPoista