keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Sinun puolueesi!



Vaalit lähestyvät, eikä minulla ole hajuakaan ketä voisin äänestää! Onneksi on vaalikoneet. Tein testin ja sain tuloksen: Sinun puolueesi on RKP! Niinpä tietysti, kas kun en itse tullut hoksanneeksi... No, ehkä ei olisi kannattanut tehdä testiä aprillipäivänä. Mutta oikeasti, KETÄ minä äänestän?! Ainoa ehdokas, joka on tehnyt itseänsä tykö meidän huusholliimme on Ben Zyskowicz. Hän antoi miehelle Rautatientorilla Kettukarkin ja eilen illalla ovelta kuului jotain rapinaa ja kun menin katsomaan, että mitä ihmettä, lattialla oli Benin, tai "Benkun", kuten hän ilmeisesti nyt haluaa itseään kutsuttavan, vaalimainos. Ei sillä, onhan hän sympaattinen ja ilmeisen huumorintajuinen ja näytti oikein kivalta kun hän silloin monta monta monta vuotta sitten käyskenteli perheineen Kimmo Sasin kanssa Tampereen Kukkaisviikoilla lapsi olkapäillään, mutta johan sille nyt nauraisivat aidanseipäätkin, jos me rupeaisimme Kokoomusta äänestämään!
Pääsiäisihanuuksia Ekbergin ikkunassa
Mies yrittti minuun aamulla samaa aprillikikkaa kuin muinoin äitiinsä. "Hei, tule äkkiä ikkunaan, tuolla on NORSU!" Äitinsä sentään oli ollut äidinrakkaudesta lennähtävinään muutaman kerran lankaan, kunnes kyllästyi ja sanoi, että kuule tuo menettää vähän tehoaan kun toistelet sitä alvariinsa enkä minä muutenkaan ehdi laukata ikkunassa minuutin välein. "Vaikka kyllä mä vaihtelin sitä eläintä aina välillä", mies puolustautui. Myöhemmin mies keksi julistaa huoneensa "Luonnontieteelliseksi museoksi" sillä perusteella, että siellä oli isoisän Kongosta tuoma pieni täytetty krokotiili ja pari kiveä ja peri jokaiselta huoneeseen pyrkivältä pääsymaksun. Äitinsä kyllästyi tähänkin varsin pian ja sanoi, että hän ostaa kausikortin, sillä ei hän voi joka kerta kaivella kukkaroaan kun tulee hakemaan lapsensa vaatteita pyykkiin. Julmanhauskan aprillipilan luin Anna-Leena Härkösen "Ihana nähä" -kirjasta. Anna-Leenan (jonka, by the way, bongasin pari päivää sitten tutkimassa intensiivisesti lelukaupan ikkunaa sateenvarjonsa suojasta) ystävä oli aprillannut poikaansa sanomalla, että tämän pitää mennä poliisikuulusteluihin, koska on heitellyt liian monta kertaa frisbeetä naapurin puolelle. Hän höysti tätä vielä sanomalla, että hän ei sinne tule, vaan poika saa itse hoitaa sotkunsa. Kun hän sitten näki hädän leviävän lapsensa kasvoille, hän heltyi ja sanoi "Aprillia, kulta! "Saatana mää tapan sut", oli  poika vastannut.
"Revengen" 4. tuotantokausi alkoi...
Avalta alkoi "Revengen" neljäs tuotantokausi, mutta me putosimme kärryiltä heti ensimmäisessä osassa! Sehän on ihan kuin kokonaan eri sarja. Emme tajua yhtikäs mitään ja olemme asian tiimoilta enemmän shokissa kuin välittäisimme myöntääkään. Ehkä annamme sarjalle kuitenkin vielä mahdollisuuden, olivathan ne ensimmäiset tuotantokaudet NIIN hyviä.

Huomenna lähdemme mökille pääsiäisen viettoon, oli keli mikä hyvänsä. Isä ja äiti on jo määrätty viemään sinne etukäteen joitakin välttämättömiä juttuja, mukaan luettuna Ilkka Remeksen "Horna". Pomo antoi pääsiäislahjaksi valmiin rosvolammaspaistin ja minttuhyytelöä, jotka pakkaan reppuuni ja joiden kanssa minulla on omavarainen ja turvallinen olo lähteä taas pitkän talven jälkeen luonnon helmaan.

Olen muuten päättänyt lopettaa Töölömarinani. Ihmeen paljon olen saanut tukea ja ymmärrystä osakseni, mistä lämmin kiitos, mutta nyt saa luvan riittää. Tajusin, että kitinä siitä että on "joutunut" (puhtaasti omasta halustaan) Töölöön ei ole coolia. Oivallus osui  suunnilleen samoihin aikoihin kun aloitin taas vapaaehtoistyön tauon jälkeen Terhokodissa. Hyvää pääsiäistä kaikille!


Egotrippi: Uusi aamu:https://www.youtube.com/watch?v=0Ej0UdmSPnc

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti