perjantai 27. helmikuuta 2015

Bitch!


Vain pientä säätöä vailla...
Semmoinen minusta on tullut! Eikä mikään tavallinen "bitch", vaan oikein sellainen BIIIIIOOOOTCH, joka suhtautuu negatiivisesti kaikkeen ja tulkitsee tahallaan asiat ikävällä tavalla eikä tunne iloa eikä onnea olemassalostaan.  Tiedän olevani kohtuuton ja kamala, sellainen jolle voisi ihan hyvin esittää South Parkista tutun laulun "Kyle's Mom is a Big Fat Bitch" ja itse asiassa soitinkin sen itselleni you tubesta kahdesti ennen kuin avasin lelukaupan tänään. Tiedostan siis olevani ikävä, mutta sallikaa minun silti purkaa tätä vähäsen. Tai jos ette salli, niin lopettakaa lukeminen tähän. 


Inhoan uusia lähikauppojamme. Meillä oli maailman paras K-market Isolla Roballa ja täällä on jos mitä Siwaa ja Valintaloa ja K-kauppoja kyllä kanssa, ynnä Alepa, mutta ne eivät ole yhtään sama! Emme osaa suunnistaa niissä ja tukimme kapeat käytävät reppuinemme etsiskellessämme kukkarollemme sopivia tuttuja tuotteita kaukaa maailman ääristä tuotujen eksoottisten hedelmien, kaiken maailman hanhenmaksapalleroiden ja muiden typeryyksien joukosta ja niissä meille tutuissa tuotteissakin tuntuu olevan joku Töölölisä. Miehen sisko varoitteli Valintatalosta, koska siellä on kuulemma töissä joku legendaarisen tyly tyyppi ja kehui puolestaan maasta taivaaseen viereistä K-kauppaa, jossa minusta taas oli vähintään yhtä tyly korsto kassalla ja tuotteet vaikeasti löydettävissä  ja jossa miehen kanssa molemmat tuskastuimme ja sätimme ärtyneinä jo takaisin Ouluun lennähtänyttä siskoaan, että "Mitä se tätä kehui!? Tämähän on ihan kamala!"
Juu joo, vähän siinepäin...
Paluumatkalla Kanuunasta panen merkille KOM:in baarin ikkunapöydän ruutupaidat, jotka kyynärpäät pöydällä mitä ilmeisimmin puivat tulevia "proggiksiaan" ja ajattelen häijysti mielessäni, että yleisöltä te kyllä odotatte reagointia ja ihailua, mutta osaatteko te YHTÄÄN nauraa itsellenne?

Hienon ja tunnetun ravintolan ohi mennessäni näen lounastavan väen: päät teennäisessä kekassa, suut viivana, selät suorina ja ajattelen ilkeästi, että relatkaa nyt herran jestas! Tempaiskaa vaikka kännit!!

Mies kertoo epäuskoisen huvittuneena törmänneensä talonmieheen pihalla livenä ja kyselleensä nupin ja postiluukun nimien perään ja sanoo ettei varmaan kannata odottaa ihmeitä (eli em asioiden hoitumista) tapahtuvaksi ihan piakkoin. Äyskähdän tulistuneena, että tämähän on aivan per***stä ja nyt kyllä lähdetään vi**uun täältä ja mies sanoo, että kuules nyt, tuollainen kielenkäyttö ei sovi sinulle OLLENKAAN!

Ajattelin ihan tosissani, että Töölö aiheutti tämän kaiken, mutta sitten selvisi, että se olikin vain PMS. Kiitos ja anteeksi!

Kyle's Mum is a Big Fat Bitch: https://www.youtube.com/watch?v=b2Ok2c9-zm8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti