keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kärsimättömyyden kirot



Olen kärsimätön. Niin kärsimätön, etten millään voi odottaa Suurimman Pudottajan etenemistä täällä Suomessa, vaikka ohjelma tulee joka päivä.  Ei riitä, että olen jo onkinut selville  kuka voittaa (ja että voittaja on tähän mennessä pannut jo sileäksi voittamansa 250 000 dollaria).  Sen lisäksi kävin taas googlettamassa osallistujia ja nyt olen ihan hämilläni. Vielä aamulla kaikki oli ihan selvää. Finaalinelikkoon selviytyivät Koli, Mike, Daris ja Ashley. Kilpailu kovenee. Nyt ei enää voi kannustaa yhtä paljon kaikkia, nyt pitää valita puolensa. Eikä se niin vaikeaa olekaan. Daris, se käkkäräpää, on suloinen ja hiljainen ja kiltti. Kannatetaan! Mike on niiiiiiin ylipainoinen vieläkin, laihdutettuaan 90 kiloa, että hyvä kun pääsi finaaliin, hän tarvitsee sitä.  Mutta hän ei ole suosikkini. Koli on ärsyttävän itsevarma ja uhoaa varmaa voittoaan ja mikä pahinta hän äyskäisi ikävästi suloiselle Darisille, joten hän saisi mielellään saada pienen  näpäytyksen. Jääköön viimeiseksi! Platinanvaalea Ashley on kaikkein ihanin ja ainoa nainen ja niin tosi suloinen, että vaikka Dariskin on ihana, niin Ashley saisi kaikkein mieluiten voittaa. Hän on jo nyt pudottanut painoaan enemmän kuin kukaan nainen Suurimman Pudottajan koko historiassa! Oma järjestykseni oli siis selvillä, ja sitä helpotti suuresti kun oli yksi selkeä inhokki: Koli.  Mutta nyt googlettaessani törmäsin uutiseen, että suloinen Ashley on menossa naimisiin nokkavan kopean Kolin kanssa!!! Ja koska en voi kääntää selkääni suloiselle Ashleylle, minun on kai ruvettava katsomaan Koliakin uudella silmällä ja koitettava löytää hänestä edes jotain rakastettavaa. Voi miksi miksi miksi meninkään työntämään nenäni People-lehden juorusivustolle???!!!

Niille teistä, jotka ajattelevat parhaillaan, että hanki nyt jo hyvä nainen ELÄMÄ, voin sanoa, että olen ihan juuri kohta aikeissa tehdäkin sen. Mutta ensin pitää kertoa vielä yksi toinenkin tärkeä juttu. Nimittäin siitä hunajaisesta brittikokista, Nigella Lawsonista, joka kokkaa aina kaikkea voista ja sokerista ja pekonista ja laardista ja menee vielä yöllä hakemaan kaapista lisää välipalaa. Siitä, joka näyttää 52-vuotiaana kolmekymppiseltä, enintään. Nyt hänkin on laihtunut vaikka millä mitalla. Vaivaisenluuleikkauksen jälkimainingeissa, koska ei kuulemma enää päässyt kipeillä jaloillaan könyämään jääkaapille niin usein kuin halusi. Ihan vain puolivahingossa. Muka.

Minä sen sijaan poljen kuntopyörää kuin hullu enkä syö lainkaan karamellejä enkä muitakaan herkkuja ja olen ottanut laihdutushankkeeseeni mukaan myös universumin.  (MINÄ lupaan huolehtia kuntoilusta ja terveellisestä ruokavaliosta, UNIVERSUMI huolehtikoon painon putoamisesta). Mutta vaikka hoidan oman puoliskoni moitteettomasti, en silti laihdu yhtään. Sen on oltava universumin vika!

The five stairsteps: Ooh child: http://www.youtube.com/watch?v=bmDakhg45rk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti